Nagykövetek

A Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövetei a közösségünk kiemelt tagjai. Olyan vállalkozók, cégvezetők, akik az ügy hírvivői, üzleti történetüket és tapasztalataikat szívesen megosztják a nyilvánossággal, és segítenek felkészíteni másokat is erre a szerepre, továbbá elköteleződésükkel a Bridge Budapest támogatóivá is válnak. A Nagykövet kiemelt helyet foglal el a minősítési rendszerben és a kezdeményezés kommunikációs aktivitásaiban.

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy üzleti magatartás, nem tökéletességről és makulátlanságról szól, hanem egy törekvésről, és fejlődési folyamatról, amely fókuszában a Manifesztóban megfogalmazott értékek és elvek állnak. Minősítési rendszerünk is ezt a fejlődési folyamatot támogatja. Ebben a törekvésben Nagyköveteink kiemelkedő támogató szerepet kapnak és évente néhány alkalommal szerepet vállalhatnak képzéseken és szakmai találkozókon is.

Ha szeretnél Nagykövetté válni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a Jelentkezem gomb megnyomásával, hogy egyeztethessünk a részletekről.

Amennyiben Vállalható Üzleti Szereplővé válás (bármelyik szintjén) után valaki politikai szerepet vállal vagy cége nyertes közbeszerzési eljárás során árbevételéhez képest aránytalanságot mutat, az átmenetileg felfüggesztésre kerülhet, illetve jogosulttá teszi az Egyesületet arra, hogy a helyzet tisztázásáig felfüggessze a részvételét a közösségben. Egyesület nem köteles indokolni ezen lépését.

Értékvezérelt vezetők

Téged mi vezérel döntéseidben? Mondd el itt, és csatlakozz!