Nagykövetek

A Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövetei a közösségünk kiemelt tagjai. Olyan vállalkozók, cégvezetők, akik az ügy hírvivői, üzleti történetüket és tapasztalataikat szívesen megosztják a nyilvánossággal, és segítenek felkészíteni másokat is erre a szerepre, továbbá elköteleződésükkel a Bridge Budapest támogatóivá is válnak. A Nagykövet kiemelt helyet foglal el a minősítési rendszerben és a kezdeményezés kommunikációs aktivitásaiban.

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy üzleti magatartás, nem tökéletességről és makulátlanságról szól, hanem egy törekvésről, és fejlődési folyamatról, amely fókuszában a Manifesztóban megfogalmazott értékek és elvek állnak. Minősítési rendszerünk is ezt a fejlődési folyamatot támogatja. Ebben a törekvésben Nagyköveteink kiemelkedő támogató szerepet kapnak és évente néhány alkalommal szerepet vállalhatnak képzéseken és szakmai találkozókon is.

Ha szeretnél Nagykövetté válni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a Jelentkezem gomb megnyomásával, hogy egyeztethessünk a részletekről.

Értékvezérelt vezetők

Téged mi vezérel döntéseidben? Mondd el itt, és csatlakozz!